Buku - Hipster Hartanah & Bajet Power

Buku - Hipster Hartanah & Bajet Power

Ingatkan orang ramai beli rumah bila umur dah masuk 30 tahun.


Rupa-rupanya...


... ada ramai anak muda seawal usia 25 tahun dah beli rumah.


Malah, yang ada beberapa buah rumah pun ada.


Tapi nak beli rumah tu, kenalah ada ilmunya.



Buku HIPSTER HARTANAH dan BAJET POWER ini sesuai dibaca oleh budak sekolah, budak matrikulasi, budak universiti, budak hipster, budak baru nak up, graduan dan anak muda. Yang tak berapa muda pun boleh baca juga tau.


  1. Buku ini dibuat sempoi dan santai ayatnya supaya anak muda teruja membaca.
  2. Buku ini sesuai dibaca kalau nak beli rumah dan urus kewangan tahun ni.
  3. Buku ini sesuai dibaca pagi-pagi sebagai motivasi. Muka suratnya berwarna warni.
  4. Buku ini ditulis dalam bahasa yang mudah supaya senang faham dan hadam.
  5. Buku ini sesuai dijadikan hadiah unduk adik, makwe, pakwe dan pasangan anda.
  6. Buku ini berlambak ayat sentap berkisar realiti hidup anak muda.
  7. Pastikan anda bukan berhati tisu. Kalau tak nak sentap, baca buku teks saja. Haha!





APA ADA DALAM BUKU "HIPSTER HARTANAH"?

  • Tips untuk beli rumah sebelum usia 25 tahun supaya jadi realiti.
  • Tips boleh beli beberapa buah rumah sebelum umur 30 tahun.
  • Teknik beli rumah banyak dengan gaji kurang daripada RM3000.
  • Persediaan sebelum graduate untuk beli rumah segera.
  • Cara nak jadi tuan rumah muda-muda walaupun masih student.
  • Rahsia beli rumah dengan modal kecil yang tak ramai anak muda tahu.
  • Ilmu perbankan yang perlu anak muda tahu sebelum berurusan dengan bank.
  • "Do" & "Don't" untuk elak kerugian ribuan ringgit akibat tersilap beli rumah.
  • dan macam-macam lagi topik hartanah yang sangat dekat anak muda.



ANDA PERLU MILIKI BUKU "BAJET POWER" KALAU...

  • Baru mula bekerja.
  • Ingin mengurus kewangan yang lebih baik dan bebas hutang jahat.
  • Mahu kahwin tapi belum ada simpanan.
  • Belum sempat nak menabung, gaji sudah habis.
  • Nak belajar dengan detail tentang ASB Financing.
  • Mahu belajar cara melabur dan mengembangkan simpanan.
  • Risau terjebak dengan dosa kewangan.
  • dan macam-macam lagi topik berkaitan kewangan untuk anak muda.



Selepas baca buku ini...

...anda akan jadi anak muda yang pandai mengurus kewangan muda-muda...

...dan mampu beli beberapa buah rumah di awal usia.


TENTANG PENULIS

  1. Aktif berkongsi tip dan motivasi kewangan dan hartanah di Facebook setiap hari.
  2. Menarik minat 60,000 Followers dalam masa setahun di Facebook.
  3. Beliau pernah bekerja di salah sebuah bank antarabangsa di Kuala Lumpur.
  4. Kini Educator & Brand Ambassador untuk Gila Hartanah dan FAR Capital Sdn Bhd.
  5. Memulakan pelaburan hartanah dan membeli rumah pertama pada usia 24 tahun.
  6. Sering dijemput untuk memberikan ceramah berkaitan kewangan dan hartanah.


Facebook Penulis --> Harith Faisal (100,000 Pengikut)




DETAIL KEDUA-DUA BUKU

  • Buku ini mengandungi lebih 220 muka surat.
  • Buku ini muka suratnya berwarna warni.
  • Buku ini adalah terbitan Galeri Ilmu Sdn. Bhd.
  • Tracking number diberi melalui emel selepas pengeposan.


SPECIAL!!

DAPAT AUTOGRAF PENULIS PADA SETIAP BUKU!


"Mudah difahami dan santai."

- Syarifah Asiatul Karimah


"..sudah lamar 1 rumah lagi selepas

baca buku HIPSTER HARTANAH."

- Rusdi Rusli


".. saya terus start saving duit."

- Nurul Faqihah


"Adik saya kata, BESTLAH. SENANG FAHAM!"

- Noormaalum Hassim


"Berjaya khatamkan 3 kali Hipster Hartanah."

- Atyzah Ayiza


".. nak beli rumah sekarang

walau belum cecah umur 20 tahun."

- Min Razak


"Bahasa dan lenggok ayat sempoi.

Rasa insaf dan nak bertaubat."

- Ibnu Mas'ud


"Tak puas. Bila baca buku ni,

rasa nak makan dan hadam terus."

- Rebecca Melessa


"Tolong buat lagi buku baru.

Saya tak sabar nak baca."

- Mifzal Ruzain



DAPATKAN BUKU HIPSTER HARTANAH & BAJET POWER HARI INI!



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Hipster Hartanah
Bajet Power
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel hipsterhartanah@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaHARITH FAISAL CONSULTANCY
No. Akaun562740144468
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

Harith Faisal Consultancy
hipsterhartanah@gmail.com
+60193897934